Ναι, η Colourpop, δεν σταματάει να κάνει συνεργασίες, και είναι η μία πιο δυνατή από την άλλη! 

Η Alexis Ren, instagram famous, με πάνω από 7,5 εκατομμύρια followers (και εγώ χαίρομαι με τους 1.500) αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία που έχει κάνει όλο το τμήμα ομορφιάς του internet να παραμιλάει. Μπορεί να μην είναι συνεργασία τύπου, «Nicole Guerriero X ABH»  ή «Too Faced x Kandee Johnson», γιατί η Alexis, δεν είναι κομμάτι της beauty κοινότητας, αλλά, είναι μια lifestyle & fashion influencer με τεράστιο κοινό, πόδια που φαίνεται να ξεκινούν από τον φάρυγγα και «φυσική, παραλιάτη ομορφιά». Τύπου, μαλλί κυματιστό, λες και μόλις ξεβράστηκε από τα κύματα του μπαρμπα’Λια Λούτσας, κορμί βουτηγμένο στο bronzer και λάμψη ολούθε! Τα νούμερά της, είναι εξωπραγματικά για το μέγεθος της διαφήμισης που θα πάρει η Colourpop, αν σκεφτείς, ότι έχει περισσότερους followers και από την Μαράγια την Κάρευ. (ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ)

@nocturnalanimals premiere with @tomford

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on

Ακόμα δεν σου λέει κάτι η Alexis;

Make their heart race in black lace. @missguided #AlexisRenxMissguided

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on

  • Είναι μία από τις μούσες του διάσημου φωτογράφου, Mario Testino.
  • Έχει κάνει συνεργασία με το Missguided, για δαντελωτά εσώρουχα!
  • Έχει παίξει στο βίντεο των Chainsmokers, «Paris».
  • Το αγαπημένο της καλλυντικό προϊόν, είναι το Shimmering Skin Perfector Poured Creme, της Becca Cosmetics, στην απόχρωση «Moonstone». Σύμφωνα με μαρτυρίες, μόνο που δεν λούζεται με δ’αύτο.

Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες, όπως ημερομηνία κυκλοφορίας, ή κάποια λίστα με τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει η συλλογή, αλλά, ο PatrickTa, γνωστός celebrity mua, ανέβασε στο Instagram, φωτογραφία που μάλλον κάτι θέλει να μας πει.  (ΜΑ ΚΟΙΤΑ ΧΑΙΛΑΪΤΕΡ)