Anastasia Beverly Hills Brow Kit

Anastasia Beverly Hills – Brow Kit

Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, όλες και όλοι δεχτήκαμε ασφυκτικές πιέσεις τα τελευταία 2-3 χρόνια από τα media (social και μη), να διορθώσουμε τα φρύδια μας . H Anastasia Soare, ή αλλιώς, η γκουρού των φρυδιών, έκανε πάλι το θαύμα της με το Brow kit, το οποίο και αγόρασα για να το δοκιμάσω, παρά το ρίσκο.

Κάποιοι το έιχαμε απλά ανάγκη. Κάποιοι ίσως είδαμε την Delevingne και ζηλέψαμε θανάσιμα τη φρυδούμπα  το φρύδι γαϊτάνι που λέει και ο πατέρας μου. Το ρίσκο που αναφέρω πιο πάνω, δεν είναι άλλο, από τον κίνδυνο να σου κάνει κατάληψη στον εγκέφαλο, το φρυδοπνεύμα, ένα μοχθηρό τρολ που σου φωνάζει με βροντερή φωνή “ΠΙΟ ΠΑΧΥ, ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ, ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ”. Έτσι, ελλοχεύει άμεσος κίνδυνος ή να μεταμορφωθείς σε μια σύγχρονη Φρίντα Κάλο, ή απλά στη “Γυναικάρα από το Κιλκίς”. (No offence έτσι; Πόντια εδώ.)

Μη φοβού λοιπόν φίλη και φίλε, το Brow Kit είναι εδώ να σε βοηθήσει, να σου σιάξει το φρύδι και αν έχει μπει μέσα σου το κακό φρυδοπνεύμα, θα το ξορκίσει με επιτυχία και προπάντων, αναίμακτα.

Περιέχει:

1 Κασετίνα με τσεπάκια και θήκες για τα προιόντα

1 Clear Brow Gel (Διαφανές gel φρυδιών)

1 πινελάκι/βουρτσάκι Νο7 (το πιο χρήσιμο και διάσημο WOOHOO!)

1 μεταλλικό τσιμπιδάκι φρυδιών

5 στένσιλ – οδηγούς φρυδιών σε διαφορετικά μεγέθη

1 σκιά, ειδική για φρύδια, δύο αποχρώσεων

1 φυλλάδιο με οδηγίες χρήσεως

Anastasia Beverly Hills Brow Kit 1

 

Να το πάρω;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Σαφώς και θα βρεις φτηνά dupes, αλλά δυστυχώς, στην περίπτωση αυτή ισχύει το κλισεδιάρικο, “ό,τι πληρώσεις, παίρνεις“. Εξηγούμαι. Η ποιότητα των σκιών είναι απαράμιλλη.  Είναι πολύ βουτυρώδεις και με ελάχιστο προιόν στο βουρτσάκι σου καταφέρνεις να “γεμίσεις” ακόμα και ένα ξεπουπουλιασμένο αραιό φρύδι. Το πινελάκι και το βουρτσάκι, φροντίζουν για το καλό blending των χρωμάτων και με ελάχιστη προσπάθεια, έχεις υπέροχο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η ποσότητα σκιάς στην συσκευασία δε, είναι τόση, που με νορμάλ χρήση μπορεί να αντέξει μέχρι και ένα με ενάμιση χρόνο. Το μόνο που ίσως χρειάζεται επαναγορά, γιατί τελειώνει πιο γρήγορα, είναι το διάφανο gel που σταθεροποιεί το χρώμα και το σχήμα. Επίσης, να διευκρινίσω ότι όλα τα περιεχόμενα πωλούνται και μεμονωμένα!

Tips Tips Tips

  • Βγάλε με το τσιμπιδάκι ακριβείας που περιέχει το κιτ, τα φρύδια σου, αφού έχεις πλύνει το πρόσωπο σου με ζεστό νερό, για  να έχουν ανοίξει οι πόροι και να είναι πιο εύκολη η διαδικασία.
  • Αν είσαι αρχάρια, δοκίμασε οπωσδήποτε το στένσιλ γιατί θα γίνει οδηγός σου για ένα υπέροχο φρύδι.
  • Μην το παρακάνεις με το χρώμα. Καλό είναι να έχεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα, που να δείχνει φυσικό στο πρόσωπο σου και όχι να μοιάζεις με ήρωας της Marvel. Well, τουλάχιστον όχι μέχρι τις Απόκριες.
  • Πρώτα χτενίζεις με το βουρτσάκι, τοποθετείς με το πινέλο την ανοιχτόχρωμη σκιά στην αρχή του φρυδιού και για το 1/4 ή 1/5 του – αναλόγως το μέγεθος – και μετά την σκούρα σκιά, μέχρι την άκρη του. Κατόπιν, ξαναχρησιμοποιείς το βουρτσάκι, για να γίνει πιο ομοιογενές το χρώμα. Το εφέ “ανοιχτό στην αρχή, σκούρο πιο μετά“, είναι ιδανικό για να έχεις φυσικό αποτέλεσμα. Στο τέλος και αφού γεμίσεις όσο θές το φρύδι σου, βάζεις το clear gel για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα.
  • Ό, τι διαδικασία ακολουθήσεις, τουλάχιστον τις πρώτες φορές, προσπάθησε να το κάνεις ενώ έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο στην διάθεση σου για να πειραματιστείς με τα σχέδια και να καταλήξεις στο σωστό μήκος, πάχος κλπ. Μετά θα δεις, είναι παιχνιδάκι.
  • Κυκλοφορεί και gel με χρώμα (tinted gel), το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για πιο έντονο αποτέλεσμα και πωλείται ξεχωριστά.
  • Η Αnastasia Beverly Hills, έχει τεράστια γκάμα προϊόντων για τα φρύδια. Μια βόλτα στο site της, θα σε πείσει.

Που το βρίσκεις:

Στα καταστήματα Sephora, και σε επιλεγμένα e-shop Ελλάδας και εξωτερικού*, καθώς και στο επίσημο e-shop της.

Φώτο από εδώ.