Αρχείο κατηγορίας My Eyes

Best 5 Mascaras / The Tri-imero edition

Ένα πετάρισμα βλεφαρίδας, είναι ικανό να στείλει άντρα και γυναίκα με καρδιακό, πόσω μάλλον (καλά διαβάζεις, μπαμπινιωτισμός σε άρθρο για mascaras), αν η βλεφαρίδα είναι κάγκελο, πυκνή και γυριστή. Θα μου πεις, υπάρχει mascara που τα κάνει ΟΛΑ αυτά, και μάλιστα με επιτυχία; Καλέ δες πιο κάτω, έρχεται το πολυπόθητο Top 5!

Συνέχεια ανάγνωσης Best 5 Mascaras / The Tri-imero edition

Borghese Advanced Spa Lift for Eyes – Κρέμα Ματιών

Την αγάπησα παράφορα και την είδες κι εδώ να βραβεύεται μετά δάφνων και λαμπάδων οπότε αποφάσισα ότι επιβάλλεται ένα full review. Μα για ποιά μιλάω; Για την Borghese Advanced Spa Lift for Eyes φυσικά.

Συνέχεια ανάγνωσης Borghese Advanced Spa Lift for Eyes – Κρέμα Ματιών

It Cosmetics- Bye-Bye Under Eye Concealer Review

Πριν λίγες μέρες ξεσκόνιζα τα τεφτέρια μου για τα μάτια μας και μόνο και το μόνο που δεν ανέφερα ήταν ένα-δύο καλά concealer που θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε νεσεσέρ. Συνέχεια ανάγνωσης It Cosmetics- Bye-Bye Under Eye Concealer Review

Urban Decay Naked Smoky Palette Review

Η Urban Decay πάντα θα βρίσκει τρόπους να μας κάνει να κλαίμε που έφυγε από την Ελλάδα προσφάτως και ένας από αυτούς τους λόγους είναι οι Naked παλέτες της. Αγόρασα από το εξωτερικό την παλέτα Urban Decay Naked Smoky για να μην πάθω FOMO μέχρι να αποφασίσουν να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Συνέχεια ανάγνωσης Urban Decay Naked Smoky Palette Review

Πες αντίο στα μάτια κομμάτια

Στ’άρματα για να επιτεθούμε κατα μέτωπο στον νο1 εχθρό της υγειούς εμφάνισης, τα επονείδιστα, τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα μάτια.

Συνέχεια ανάγνωσης Πες αντίο στα μάτια κομμάτια

Anastasia Beverly Hills – Brow Kit

Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, όλες και όλοι δεχτήκαμε ασφυκτικές πιέσεις τα τελευταία 2-3 χρόνια από τα media (social και μη), να διορθώσουμε τα φρύδια μας . H Anastasia Soare, ή αλλιώς, η γκουρού των φρυδιών, έκανε πάλι το θαύμα της με το Brow kit, το οποίο και αγόρασα για να το δοκιμάσω, παρά το ρίσκο.

Συνέχεια ανάγνωσης Anastasia Beverly Hills – Brow Kit