Βeautyleaks x Gleek Discount

Οι εκπτώσεις τελείωσαν, κοιτάς νευρικά τα κραγιόν στην οθόνη και τρως τα νύχια σου από την τσαντίλα, γιατί το Tom Ford κραγιόν στην απόχρωση “Purple Noon” σου κλείνει το μάτι και σου ψυθιρίζει, “βάλε με στο νεσεσέρ σου, είμαι η φθινοπωρινή σου μανία”. Μη φοβού, φίλη και φίλε κραγιονομανή. Η Γιούλη και το Gleek.gr, είναι εδώ για σένα.

tom-ford-ultra-rich-lip-color
Tom Ford “Purple Noon”

Τι – τι, ενημερώστε με γιατί!

Το Beautyleaks, η Γιούλη και το Gleek.gr, έκαναν την ευχή σου πραγματικότητα και σου δίνουν την δυνατότητα να αγοράσεις τα καλλυντικά που ποθείς, με 25% έκπτωση! Καλά άκουσες. Μπορείς να αγοράσεις, μεταξύ άλλων, και το πολυπόθητο Perricone MD no Concealer Concealer, γιατί, ε! Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε, αλλά οι κραιπάλες είναι ζωγραφισμένες κάτω από τα μάτια μας, και το concealer της Perricone MD, διώχνει τους κούραση κλωτσηδόν από τα μάτια σου -μάντεψε- με έκπτωση 25%.

perricone-md-no-concealer-concealer
Perricone MD – no Concealer Concealer

Πως – πως, πες μου πως!

Διαλέγεις τα καλλυντικά που επιθυμείς, μέσα από την μεγάλη γκάμα high-end προϊόντων που σου προσφέρει αποκλειστικά το Gleek.gr, τα βάζεις στο καλάθι σου, και την ώρα του checkout, πληκτρολογείς τον κωδικό JUL25. Αυτόματα, αφαιρείται το 25% της αξίας των προϊόντων που διάλεξες και είσαι έτοιμη! Να σου υπενθυμίσω, ότι με αγορές άνω των 50 ευρώ, δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα αποστολής.

screenshot-at-sep-22-17-27-21

Ποια – ποια, θέλω να ξέρω ποια!

Την έκπτωση αυτή, μπορείς να την επωφεληθείς σε ΟΛΑ τα καλλυντικά του Gleek.gr, ΕΚΤΟΣ, από τις ηλεκτρικές συσκευές, και τα προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά. Επίσης το voucher, αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλα (π.χ. newsletter 10%) ή προσφορές (τύπου 5+1 δώρο, κλπ).

 

Τί περιμένεις;

giphy