Fouka Cosmetics Organic Body Sculpting Serum

Η εταιρεία Fouka Organic Cosmetics, υπέπεσε στην αντίληψη μου μέσω του Facebook, όταν είδα σε μια διαφήμιση, μια κρέμα με Cranberry Butter και άρχισα να stalk-άρω το site τους, μέχρι να καταλήξω ποιο από ολα τα λαχταριστά προιόντα θα πάρω. Η Fouka, μου έστειλε 2 προϊόντα να δοκιμάσω για εσάς, μεταξύ αυτών, και το Organic Body Sculpting Serum που τόσο ανάγκη ένιωθα ότι έχω, πριν την παραλία.

Ποια είναι η Fouka

Tα προϊόντα Fouka, παράγονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή στάνταρ, και διαθέτουν ISO 22716 και το Ευρωπαϊκό COSMOS ORGANIC που δίνουν οι μεγάλοι Ευρωπαϊκοί οίκοι πιστοποίησης φυσικών & Βιολογικών Καλλυντικών, ενώ η εταρεία, έχει επίσης σήμανση “Cruelty Free” απο την PeTA.

Το προϊόν

Το Body Sculpting Serum, είναι πιστοποιημένο προιόν από την ICEA Cosmos Organic, και περιέχει ενεργά συστατικά από: σπόρους αβοκάντο (αντιοξειδωτικές ιδιότητες και κατά των ελεύθερων ριζών) και μη καβουρδισμένο βούτυρο καριτέ (πλούσιο σε φυτικά λιπαρά οξέα, κατεχίνες και βιταμίνες Ε & Α), παγιδευμένα σε ηφαιστειακό μπεντονίτη. O μπεντονίτης είναι πέτρωμα, που αποτελείται κυρίως από το αργιλικό ορυκτό μοντμοριλλονίτη,  και σχηματίζεται από την εξαλλοίωση όξινων ηφαιστειακών πετρωμάτων. Όλα αυτά τα συστατικά δρουν και στα τρία στρώματα του δέρματος (επιδερμίδα, χόριο, υποδόριο ιστό) υποσχόμενα 38% μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και εξομάλυνσης της υφής σε 28 μέρες μόνο. Επίσης, δεν περιέχει καφεΐνη και λάδια.

Fouka body sculpting

Η εμπειρία

Χρησιμοποίησα για 40 μέρες περίπου το serum στους γοφούς και παρατήρησα αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας, και η διαφορά στην κυμματοειδή όψη της επιδερμίδας μου, είναι παραπάνω από ορατή και εμφανής. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού στην περιοχή που το χρησιμοποιούσα, έχει εξομαλυνθει αρκετά, και η ευχάριστη έκπληξη, ήταν που οι λευκές ραγάδες (παράσημα εγκυμοσύνης, βλέπεις) σε εκείνο το σημείο μοιάζουν λιγότερο έντονες. Ανακεφαλαιωση!

Θετικά

  • Αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού πορτοκαλιού
  • Σύσφιξη επιδερμίδας
  • Εξομάλυνση των λευκών ραγάδων
  • Βολικό dispencer και διάφανη συσκευασία που βλέπεις έυκολα την υπολοιπόμενη πόσότητα
  • Ευχάριστη μυρωδιά (για όσους δεν έχουν πρόβλημα με μυρωδιές)
  • Στεγνώνει γρήγορα και μπορείς να ντυθείς επι τόπου, χωρίς να κολλάει το δέρμα σου

Αρνητικά

  • Εγώ, επειδή δεν είμαι φαν των μυρωδιών στα δερμοκαλλυντικά, βρήκα την μυρωδιά λίγο έντονη για την μύτη μου, αλλά μόλις την βάλεις, μετά από λίγο εξατμίζεται και δεν μυρίζει
  • Ενώ η τιμή είναι συμφέρουσα για το προϊόν και τα 60ml του, θα ήθελα να το δω σε συσκευασία 120ml, για πιο μακροχρόνια χρήση.

Fouka body sculpting 2

Outcome

Είναι πραγματικά μια συμφέρουσα, πολύ οικονομική επιλογή (έχει προσφορά για λίγες μέρες, ΤΡΕΧΤΕ), με παραπάνω από ικανοποιητικά αποτελέσματα, που την συστήνω ανεπιφύλαχτα. Η εταιρεία έχει bold παρουσία στα social media και πολύ εξυπηρετικό και κατατοπιστικό customer service, κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο και θα σε κάνει να την ξαναεμπιστευτείς και για άλλα προϊόντα.

Τα βρίσκετε στο e-shop τους, σε επιλεγμένα e-shops και φαρμακεία.

 

Disclaimer:

α) Τα δερμοκαλλυντικά, διαφέρουν σε αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Καταγράφω τις δικές μου εμπειρίες από καλλυντικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχετε 100% τα ίδια αποτελέσματα με μένα. 

β) Το Beautyleaks, δεν κάνει πληρωμένα θετικά reviews. Η αξιοπιστία, απέναντι στους αναγνώστες είναι βαρύνουσας σημασίας και δεν το διαπραγματευόμαστε. Αν κάποιο προϊόν υπάρχει εδώ μέσα, υπάρχει και στο νεσεσέρ μου.