Lady Gaga Super Bowl

Lady Gaga Super Bowl Look

Αν ανήκετε στην μικρή μερίδα κόσμου που δεν γνωρίζατε την φωνάρα της Lady Gaga, αλήθεια, είναι πολύ κρίμα. Επειδή δεν είμαστε μουσικό σάιτ, (θα μπορούσαμε να στήσουμε μπάντα όμως) θα ασχοληθούμε με αυτό που μας καίει πολύ, το κόκκινο glitter που είδαμε στα γατίσια μάτια της, στην εκδήλωση του Super Bowl.

https://www.instagram.com/p/BBgn4DtD2PY/?taken-by=sarahtannomakeup

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα τσάκιζε κόκαλα η ερμηνεία της του Εθνικού Ύμνου της Αμερικής, εμείς άλλωστε έχουμε να ζήσουμε αντίστοιχες ανατρχιαστικές στιγμές από το 2014 (ευχαριστώ για την υπενθύμιση, Φρίντα Φιλίππου). H Gaga ήταν ντυμένη με κόκκινο κοστούμι που λαμπύριζε, ΛΑΜΠΥΡΙΖΕ όμως, σεταρισμένο με μπλέ ελεκτρίκ μανικιούρ, nude χείλη και αρκετό κόκκινο glitter στα μάτια, τόσο, ώστε να φαίνεται απ’άκρη σ’άκρη στο γήπεδο. Εννοείται ότι η σημειολογία των χρωμάτων οδηγεί στην Αμερικάνικη σημαία, δεν νομίζω να μην το κατάλαβε κανείς, έτσι;

Το look της Gaga, επιμελήθηκε η αγαπημένη της makeup artist, Sarah Nicole Tanno και της οφείλουμε ένα τεράστιο bow down που κατάφερε να κομποζάρει κοστούμι και glitter ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ, ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝΟ. Το makeup της συμπληρώνουν έντονα φρύδια και χείλη σχεδόν άβαφτα, απλά και μόνο για να αφήσουν το glitter να κάνει απερίσπαστα, ντουέτο με την μοναδική φωνή της Lady G. Ιδιαίτερη μνεία στο ότι το κόκκινο glitter στα μάτια με σχήμα cat-eye έχει φορεθεί ΧΩΡΙΣ eyeliner, απλά χρησιμοποιώντας μόνο dramatic μεγάλες βλεφαρίδες. Bέβαια, σε αυτό βοηθάει και το μεγάλο πάνω βλέφαρο της Gaga (σε διαστάσεις αεροδρόμιου), αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο.

Για να αντιγράψετε το λούκ της Lady Gaga, απλά βρείτε:

MUFE glitter RED
Κόκκινο Glitter- MUFE 07 Red

Στα καταστήματα Sephora, γιατί στο e-shop έχει μόνο το μαύρο και το λευκό

20805_B_MacabreMasquerade
Μπλέ ελεκτρίκ μανό με glitter – Orly Macrabe Masquerade

Το βρίσκετε εδώ.

 

giphy